Bent u een innovatieve start-up en klaar om op te schalen? Wilt u zakendoen, samenwerken of in contact komen met andere innovatieve bedrijven en investeerders? Neem dan namens Nederland deel aan Node by Slush. Zet uw bedrijf digitaal in de schijnwerpers op één van de grootste start-up- en tech-evenementen ter wereld.

Deze digitale versie van Slush vindt plaats van september tot begin december 2020.

Node by Slush 2020
Node by Slush is de digitale versie van Slush, het grootschalige evenement voor start-ups dat jaarlijks plaatsvindt in Helsinki. U maakt onderdeel uit van het digitale Nederlandse paviljoen waarin u uw eigen online ‘demo booth’ heeft. Deze demo booth biedt u verhoogde zichtbaarheid op het platform van Slush en is alleen beschikbaar voor deelnemers van nationale paviljoenen. Daarnaast zorgt Slush voor bezoekers aan de demo booths, onder andere door de inzet van een nieuwsbrief.

Meer informatie over dit digitale event vindt u op onze website.

Aanmelden: Meld u aan voor deelname. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven. De uiterste aanmelddatum is 8 september.

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende start-ups aan het Nederlandse digitale paviljoen. Na de inschrijftermijn wordt besloten welke start-ups kunnen deelnemen.

Motiveert u daarom duidelijk waarom u wilt deelnemen en waarom u Nederland wilt vertegenwoordigen.

Kosten: Deelname kost € 100 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers). Inbegrepen is deelname aan de digitale voorbereidingsbijeenkomst en toegang tot het online platform van Node by Slush. Dit platform geeft toegang tot de verschillende virtuele programmaonderdelen, zoals mentorsessies, keynotes en de matchmakingtool. Ook de demo booth is bij de kosten inbegrepen.
Meer informatie: Kijk voor meer informatie over Node by Slush op de website van Slush.

Heeft u nog vragen over de Nederlandse deelname? Neem dan contact op met:
Annedien Zander
T: 06 1553 7728
E: annedien.zander@rvo.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord