Nu iedereen weer terugkeert van zomervakantie en plannen maakt voor de tweede helft van 2021, kijkt het iMNC21-team ernaar uit om meer exposanten te begroeten die op 2 en 3 december 2021 in Utrecht hun services en producten gaan presenteren.

Het wetenschappelijke programma heeft een mooie balans tussen sprekers uit de industrie en uit de wetenschap over verschillende onderwerpen, variërend van Nano4Health in diagnostiek, Nano4AgriFood tot miniaturisatie en fabricage in nanotechnologie.

Business floor kansen

Naast de keynotes en invited speakers in het conferentieprogramma, thema’s, is er ruimte voor netwerken en discussie op de business floor, waar deelnemers onder het genot van een kop koffie demonstraties kunnen bekijken en technische teams van de exposanten kunnen ontmoeten.

Een pitchsessie voor exposanten geeft alle aanwezigen een snel overzicht van wie er op iMNC21 presenteert en maakt het gemakkelijker om de juiste aansluiting te vinden voor uw volgende project.

Startup corner

Op de iMNC21 verwelkomen we startup bedrijven die een kortingsprijs ontvangen, om ervoor te zorgen dat alle bedrijven de kans krijgen om te presenteren op iMNC21. Sluit je aan bij Alex Kostenko van Photosynthetic, de Pitch Award-winnaar van de iMNC2020 op de conferentie dit jaar.

iMNC21 exposanten voordelen

Daarnaast heb je als exposant een prominente plek op de iMNC21 event website en in het matchmaking programma van B2Match. Zichtbaarheid en het uitbreiden van uw netwerk zijn belangrijke doelen die wij onze exposanten helpen realiseren in de maanden voorafgaand aan het congres en op het evenement.

Komt uw bedrijf samen met bedrijven als JEOL, Lionix International, MASER Engineering en Bronkhorst als exposant naar de conferentie in december? Meld u vandaag nog aan voor uw stand, om zeker te zijn van een plek.

Lees meer over de exposanten kansen en voordelen of download de sponsor brochure direct (pdf).