Met dit online matchmaking platform brengen we verschillende partijen uit de wetenschap, het bedrijfsleven, de beroepspraktijk en de wetgeving bij elkaar die willen bijdragen aan de acceptatie en implementatie van bestaande diervrije modellen voor veiligheidsbeoordeling.

Het doel is om gezamenlijk wetenschappelijke en praktijkgerichte onderzoeksvoorstellen en concrete adaptatiemaatregelen te ontwikkelen, met focus op acceptatie, bruikbaarheid en implementatie van bestaande diervrije modellen. We streven naar brede consortia waarin onderzoekers en andere stakeholders uit verschillende domeinen intensief samenwerken.

Deze matchmaking organiseren we in het kader van het NWA-programma Veiligheidstoetsing via diervrije modellen.

Programma

De online bijeenkomst op 28 oktober biedt een gevarieerd en interactief programma om ideeën voor projecten uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het programma op hoofdlijnen (zie ook Agenda):

  • 09:00-09:25 Welkom en Introductie NWA-call
  • 09:25-09:50 Uitgenodigde spreker – TBA
  • 09:50-10:10 Break-out sessies
  • 10:10-10:25 Korte pauze en 1:1 vergaderingen
  • 10:25-10:50 Standplaatsen
  • 10:50-11:05 Introductie Impactplan Aanpak
  • 11:05-11:20 Korte pauze en 1:1 vergaderingen
  • 11:20-11:50 Break-out sessies
  • 11:50-12.30 Einde bijeenkomst

Na aanmelding krijg je toegang tot de online sessies via Agenda.

De 1-op-1 gesprekken kun je direct na aanmelding inplannen (ga naar Hoe het werkt voor instructies)

Platform: kansen voor nieuwe samenwerkingen

Om matchmaking zo optimaal mogelijk te faciliteren, bieden wij naast dit evenement een matchmaking platform aan. Na registratie krijg je toegang tot dit platform, dat je verschillende mogelijkheden biedt om expertise op te zoeken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan met partijen uit verschillende sectoren. Zie Hoe het werkt voor meer informatie.

Met dit platform hopen we bij te dragen aan het creëren van nieuwe netwerken, die niet alleen een meerwaarde hebben voor dit NWA-programma, maar ook voor andere initiatieven of toekomstige programma’s. Het platform zal in ieder geval bestaan ​​tot de deadline voor het indienen van beknopte aanvragen (12 november 2021).

Informatie over de oproep

Voor meer informatie over de call for proposals gaat u naar NWA call.