Digitale Hannover Messe informatiebijeenkomst

Neem deel aan de grootste digitale technologiebeurs

“Home of Industrial Pioneers, now more than ever” – dat is het motto van de Hannover Messe 2021 die dit jaar van 12-16 april volledig digitaal plaatsvindt. Door de stroomversnelling waarin technologische ontwikkelingen zijn geraakt, staan thema’s als digitalisering en de energietransitie centraal. Als bedrijf kunt u deel uitmaken van het gezamenlijke digitale paviljoen van Nederland.

We informeren u graag hierover in een digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 30 maart.

 Integrated Smart Industries for recovery in Europe
Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel ‘Integrated Smart Industries for recovery in Europe’. Nederland biedt samen met Duitsland het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk, waarmee we multi-disciplinaire hightech oplossingen bieden op het gebied van o.a. Mobiliteit en Energie. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa. Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s Smart Industry, energie, mobiliteit en sleuteltechnologieën. Deze thema’s worden tijdens 6 live streams uitgelicht.

Door de corona-crises zijn er leverketens verstoord en logistieke problemen ontstaan. Dit kan voor bedrijven die actief zijn in ontwikkeling en vervaardiging van (slimme) componenten nieuwe kansen bieden. Op het Nederlandse digitale paviljoen kunt u zichzelf presenteren door deelname als co-exhibitor en gebruikmaken van deze nieuwe kans!
 

Deelname als co-exhibitor Nederlands Paviljoen
Meedoen aan het Nederlandse paviljoen is zowel inhoudelijk als financieel extra aantrekkelijk. De kosten van deelname als co-exhibitor aan het Nederlands paviljoen bedragen 1.970,- euro excl. BTW. Indien u aan de voorwaarden voor een SIB missievoucher voldoet, ontvangt u 50% van het deelnamebedrag terug. U betaalt dan slechts 985,- euro excl. BTW.
De Hannover Messe biedt een digitaal pakket met daarin o.a. een eigen bedrijfsprofiel, de mogelijkheid tot bedrijfs- en product video’s in de mediatheek van de beurs, digitale dialoog met de bezoekers aan uw stand, en de matchmaking-faciliteiten van de beursorganisatie met 50 qualified leads. U kunt uw bedrijf ook individueel registreren op Hannovermesse.de. De kosten van deelname als exhibitor zijn vanaf 2900,- euro excl. BTW. U kunt kiezen uit diverse digitale pakketten.

Informatiebijeenkomst 30 maart
Als organisatoren begrijpen wij als geen ander dat het voor u wellicht een eerste keer is dat u deelneemt aan een digitale beurs. Wij willen u daarom hierin goed informeren en begeleiden en organiseren op dinsdag 30 maart van 16:00-17:00 een informatiebijeenkomst (Webinar) over de digitale Hannover Messe. Op het programma staan o.a. de ins and outs van een digitale beurs, de thema’s op de beurs, de diverse mogelijkheden van deelname etc.

U kunt zich aanmelden via deze link, deelname is kosteloos.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de digitale Hannover Messe, stuur dan een mail naar : hannovermesse@metaalunie.nl.

Datum

mrt 30 2021
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: mrt 30 2021
  • Time: 10:00 - 11:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord