In 2021 gaat het MinacNed team door met organiseren van de iMNC-pre-events, na een succesvolle start in 2020. We hebben uw input nodig om ons te helpen bij het organiseren van evenementen waaraan u wilt deelnemen. Elke maand organiseren we een online bijeenkomst voor MinacNed-leden om met elkaar te discussiëren over een specifiek onderwerp van interesse. In een online sessie van 1,5 uur kunnen we gastsprekers uitnodigen en plekken voor bedrijfspresentaties aanbieden aan MinacNed-leden.

We hebben uw input nodig

De pre-event bijeenkomsten worden georganiseerd voor MinacNed-leden. Om elkaar te leren kennen, nieuwe contacten te zoeken en van elkaar te leren. Heeft u een idee voor een thema tijdens een event? Of wilt u een keer meedoen aan de bedrijfspitch? Stuur een e-mail naar Aurélie Veltema via a.veltema@minacned.nl.

Er is geen limiet aan het aantal collega’s dat u van uw bedrijf of organisatie meeneemt, alle MinacNed-leden worden uitgenodigd om lid te worden. We sturen de uitnodigingen via direct mail of u kunt zich registreren via de MinacNed-website. Houd de evenementpagina in de gaten voor updates.

Live-evenementen na Corona

Zodra de Corona-crisis voorbij is en we live-evenementen kunnen organiseren, zullen we deze maandelijkse bijeenkomsten op een live-locatie voortzetten. De events worden dan uitgebreid met een netwerkborrel en ook hier bieden wij u de mogelijkheid om andere MinacNed-leden te ontmoeten. We zien u graag online en tijdens onze live-evenementen ter plaatse.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.