Privacystatement MinacNed

Dit privacystatement beschrijft hoe MinacNed omgaat met uw persoonsgegevens die we verkrijgen als u onze website gebruikt of een lidmaatschap aangaat. MinacNed doet er alles aan om uw privacy te waarborgen. Hierbij houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

MinacNed verzamelt de volgende gegevens, wanneer u deze rechtstreeks verstrekt door contact met ons op te nemen via een contactformulier op de website, zich inschrijft voor de nieuwsbrief of een lidmaatschap aangaat.

Lidmaatschap of deelname aan events
(Categorieën) persoonsgegevens (Categorieën) betrokkenen Doel van de verwerking Rechtsgrond Bewaartermijn
Voornaam

Achternaam

Mailadres

Beroep

Bedrijfsnaam

Afdeling

Adres, postcode, stad, land van het bedrijf

BTW nummer

KvK nummer

Telefoonnummer bedrijf

Facturatiegegevens

Website

Bedrijfsactiviteit

Aantal medewerkers

Indien contactpersoon anders is dan bovenstaande gegevens:

Naam contactpersoon

Afdeling

Telefoonnummer

Mailadres

Geanonimiseerde analytische gegevens, zoals IP-adres, browser- en OS-statistieken

 

Leden en deelnemers aan events Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:
  • u een nieuwsbrief te sturen met relevant nieuws en uitnodigingen voor events
  • Analyseren hoe onze website wordt gebruikt en hoe we onze diensten kunnen verbeteren

MinacNed deelt uw persoonlijke gegevens niet met derden. Wij gebruiken of delen uw persoonlijke informatie niet voor marketingdoeleinden.

MinacNed gebruikt MailChimp voor het beheer en de distributie van onze nieuwsbrief. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, slaat MailChimp uw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam op, en accepteert u hun privacybeleid en servicevoorwaarden.

Toestemming

Door een lidmaatschap aan te gaan, deel te nemen aan een van onze events of gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden door een mail te sturen naar info@minacned.nl

MinacNed bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen. De exacte bewaartermijnen en de voorwaarden voor verlenging daarvan worden door MinacNed per verwerkingsactiviteit vastgesteld. Op verzoek informeren wij u hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard.

Als u lid wordt van MinacNed, ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen, dienstverlening en aanbiedingen van MinacNed. Hiermee verstrekt u uw e-mailadres, voornaam, achternaam en bedrijfsnaam, aan Mailchimp en gaat u akkoord met hun privacybeleid en servicevoorwaarden. U kunt zich op ieder moment uitschrijven/afmelden

 
Gegevens benodigd voor invullen contact formulier op website
Persoonsgegevens

 

Betrokkenen Doel van de verwerking Rechtsgrond Bewaartermijn
Naam

e-mailadres

Geinteresseerden die contact zoeken met MinacNed middels het contactformulier Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:
  • Gestelde vraag of opmerking beantwoorden
  • Analyseren hoe onze website wordt gebruikt en hoe we onze diensten kunnen verbeteren

MinacNed deelt uw persoonlijke gegevens niet met derden. Wij gebruiken of delen uw persoonlijke informatie niet voor marketingdoeleinden.

Toestemming

 

Door contact met ons op te nemen via het contactformulier, gaat u akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

MinacNed bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen. De exacte bewaartermijnen en de voorwaarden voor verlenging daarvan worden door MinacNed per verwerkingsactiviteit vastgesteld. Op verzoek informeren wij u hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard.
Gegevens abonnementen op nieuwsbrief
Persoonsgegevens

 

Betrokkenen Doel van de verwerking Rechtsgrond Bewaartermijn
Voornaam
Achternaam
e-mailadres
bedrijf
Geïnteresseerden en inschrijvingen nieuwsbrief Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:
  • u een nieuwsbrief te sturen met relevant nieuws en uitnodigingen voor events, mits u bent ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief.
  • Analyseren hoe onze website wordt gebruikt en hoe we onze diensten kunnen verbeteren

MinacNed deelt uw persoonlijke gegevens niet met derden. Wij gebruiken of delen uw persoonlijke informatie niet voor marketingdoeleinden.

MinacNed gebruikt MailChimp voor het beheer en de distributie van onze nieuwsbrief. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, slaat MailChimp uw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam op, en accepteert u hun privacybeleid en servicevoorwaarden.

Toestemming

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, gaat u akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden door een mail te sturen naar info@minacned.nl of door u uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit doet u door de link unsubscribe aan te klikken in de footer van de nieuwsbrief.

MinacNed bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen. De exacte bewaartermijnen en de voorwaarden voor verlenging daarvan worden door MinacNed per verwerkingsactiviteit vastgesteld. Op verzoek informeren wij u hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard.

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief, verstrekt u enkele gegevens aan Mailchimp en gaat u akkoord met opslag op hun servers volgens hun privacybeleid en servicevoorwaarden. U kunt zich op ieder moment uitschrijven

3 VERKRIJGING VAN PERSOONSGEGEVENS

U verstrekt MinacNed zelf de (persoons)gegevens die wij verzamelen. Wij verzamelen en verwerken gegevens wanneer u:

• Contact met ons opneemt (via een contactformulier op onze website of per e-mail);
• Een lidmaatschap afsluit bij MinacNed;
• Gebruik maakt van onze diensten en faciliteiten;
• Onze website gebruikt of bekijkt via cookies van uw browser*;
• Zich abonneert op de nieuwsbrief van MinacNed.

3.1. Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij een bezoek aan onze websites automatisch op uw computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat worden geplaatst. Er zijn verschillende soorten cookies. Functionele cookies die zorgen voor een goede werking van onze websites plaatsen we altijd. Voor andere cookies (zoals tracking cookies) informeren we u eerst hoe u deze uit kunt zetten. Surft u verder op onze websites dan worden deze cookies geplaatst. De gegevens die wij verkrijgen via deze cookies gebruiken wij om u aanbiedingen en advertenties te sturen of te laten zien die bij u passen.

Lees meer informatie over cookies op allaboutcookies.org.

Naam Functie Omschrijving Bewaartermijn
aviaCookieConsent gebruik en opslag van Cookies is aanvaard – beperkingen in andere cookies wordt ingesteld wanneer de gebruiker op de accepteer knop heeft geklikt, als dit ontbreekt is het een nieuwe bezoeker of hij weigerde cookies 1 jaar
aviaPrivacyRefuseCookiesHideBar verberg de cookie-meldingsbalk bij het laden van de volgende pagina en weiger cookies indien niet toegestaan – aviaPrivacyEssentialCookiesEnabled moet worden ingesteld wordt ingesteld als de gebruiker cookies en diensten mag gebruiken 1 jaar
aviaPrivacyEssentialCookiesEnabled de opslag van site-essentiële cookies en andere cookies en het gebruik van functies toestaan indien niet uitgeschakeld wordt ingesteld als de gebruiker cookies en diensten mag gebruiken 1 jaar
_gat_gtag_UA_* om een unieke gebruikers-ID op te slaan Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics, een eenvoudig hulpmiddel dat ons helpt te meten hoe gebruikers omgaan met onze website. Wanneer een gebruiker tussen webpagina’s navigeert, registreert Google Analytics informatie over de pagina die een gebruiker heeft bezocht, bijvoorbeeld de URL van de pagina. 1 minuut
_gid om pageviews op te slaan en te tellen. Google Analytics: Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden. 1 dag
_ga om pageviews op te slaan en te tellen. Google Analytics: Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden. 2 jaar

4 DOORGIFTE VAN PERSOONSGEGEVENS

De website van MinacNed bevat links naar andere websites. Het privacystatement van MinacNed is alleen van toepassing op onze eigen website. Als u op een link naar een andere website klikt, dient u hun privacybeleid of statement te lezen.

Tevens is de standaard ‘verwerkersovereenkomst’ van Mailchimp van kracht. Meer informatie hierover vindt u op de website van MailChimp.

5 UW RECHTEN
MinacNed verwerkt uw persoonsgegevens, maar u hebt als betrokkene verschillende rechten om controle te houden over uw persoonsgegevens. Hieronder vind je meer informatie over deze rechten. Wanneer je hier vragen over hebt of deze rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact opnemen met MinacNed via info@minacned.nl.

5.1 Recht op inzagge
U heeft het recht om onder meer een kopie te ontvangen van de persoonsgegevens die van u worden verwerkt.

5.2 Recht op gegevenswissing
Dit is het recht om ‘vergeten’ te worden. Het is niet altijd mogelijk om alle persoonsgegevens te wissen.

5.3 Recht op rectificatie en aanvulling
Dit betreft het recht om persoonsgegevens te laten wijzigen.

5.4 Recht op dataportabiliteit
Dit is het recht om persoonsgegevens over te laten dragen aan een andere partij.

5.5 Recht op beperking van de verwerking
Dit is het recht om minder gegevens te laten verwerken.

5.6. Recht van bezwaar
In bepaalde situaties heb je het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.

6 KLACHTEN
Heeft u een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, PO Box 93374, 2509 AJ Den Haag, Nederland, of via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

7 CONTACTGEGEVENS
Voor specifieke vragen over MinacNed kunt u contact opnemen met Annerie Heesink, info@minacned.nl, 053-489 27 15.

8 WIJZIGING VAN HET PRIVACY STATEMENT
Wij kunnen het privacy statement aanpassen wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn in onze werkwijze of wanneer er iets verandert in de relevante wet of rechtspraak. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. De laatste inhoudelijke wijziging van dit privacy statement is gedateerd op 6-9-2022.