Webinar Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

Bent u mkb’er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, juist nu ten tijde van Corona? Neem dan op 2 juli deel aan het inspiratievolle DHI-webinar. Mede-ondernemers vertellen u wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie hen heeft geholpen.

Wat kan DHI voor u betekenen?

DHI is een subsidieregeling bedoeld voor mkb’ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. De regeling kan u ondersteunen een project in het buitenland uit te voeren of te investeren in een onderneming. Ook kan DHI worden ingezet om mogelijke afnemers te overtuigen van uw technologie. De DHI-adviseurs denken graag met u mee hoe u kunt ondernemen ten tijde van corona. Op onze DHI-pagina leest u hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten.

Programma

Titel Spreker
Welkomstwoord – Frans Kortekaas, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Korte uitleg over DHI-regeling en -mogelijkheden – Froukje Verreijt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Inspiratieverhalen door ondernemers met DHI-ervaring – Peter Raatjes van RMA sensortechnologie maakt deel uit van een consortium dat een demonstratieproject uitvoert, gericht op de aardappelteelt in Polen. Hij vertelt hoe zij met de huidige COVID-19 beperkingen omgaan;
– Aart van den Bos van Verbos maakt deel uit van een consortium, dat met een DHI-haalbaarheidsstudie de haalbaarheid onderzoekt van het opzetten van een biologisch groentekwekerij. Hij vertelt hoe zij omgaan met de gevolgen van COVID-19 in Maleisië;
– Sven Rusticus van HappyPrinting gaat in op zijn DHI-haalbaarheidsstudie in Japan en hoe het project verloopt in Coronatijd.
Q&A Antwoord op uw ingestuurde vragen. Het is ook mogelijk om vragen te stellen in de live-chat

Aanmelden en kosten

Meld u aan, uiterlijk op dinsdag 30 juni. Na aanmelding sturen wij u een bevestiging en een deelnemerslink. Hiermee kunt u op donderdag 2 juli het webinar online volgen.

Deelname is gratis. Stel uw vragen via het aanmeldformulier, of tijdens het webinar via de live-chatfunctie.

Organisatie

Dit webinar is een initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Lees meer over dti webinar op de website van RVO.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Regonda Bierens, RVO Adviseur Partnerships en Subsidies
E: regonda.bierens@rvo.nl

Datum

jul 02 2020
Expired!

Tijd

11:00 - 12:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: jul 02 2020
  • Time: 05:00 - 06:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.