Bezoek LabNL en Electronics & Applications in de nazomer! 

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september organiseert FHI niet alleen de vakbeurs Electronics & Applications, maar ook de gloednieuwe beurs LabNL, beide in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens LabNL wordt u op de hoogte gebracht van de laatste innovaties in de laboratoriumwereld, terwijl bezoekers aan E&A zich volledig kunnen laten informeren over de stand van zaken in de elektronicaketen. Beide beurzen zijn kosteloos te bezoeken. 

LabNL richt zich onder andere op labmanagers, laboranten, reseachers en inkopers van labapparatuur. Leveranciers en fabrikanten staan op de beursvloer klaar om u de laatste innovaties te laten zien. 

Het wetenschappelijk ingestoken conferentieprogramma van LabNL behandelt drie overkoepelede thema’s: labautomatisering, analytische technieken en life sciences. Via de website van LabNL kunt u de lijst met sprekers raadplegen en na registratie kunt u LabNL gratis bezoeken. [URL voor registratie volgt vanaf donderdag 10 juni] 

Electronics & Applications 2021 toont de bezoeker de laatste stand van zaken in de elektronicabranche. Bovendien kunt u op de beursvloer de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie volgen. Ook de beursgadget, de E&A-Parrot, is populair bij bezoekers. 

Net als LabNL biedt E&A een uitvoerig conferentieprogramma waarin tal van actuele onderwerpen worden behandeld. Denk aan 5G, energietransitie en hardware design. Registratie voor E&A is gratis.

Lees meer over LabNL de Lab Beurs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord